Feb. 15, 2022

ЕП058 Поощряването на младите да се развиват, с Деян Янков

ЕП058 Поощряването на младите да се развиват, с Деян Янков

В първият ни епизод за 2022, на гости ни е Деян Янков - основател на Народно Читалище “Тротоара” и локацията TRAP (Trotoara Room for Angry People). Техните цели са фокусирани върху по-осезателна подкрепа за младите и поощрение за тяхното активно развитие в обществото. НЧ “Тротоара” е читалище с над 250 члена. За читалището може също да се каже, че е в крак с интересите на младите като дейностите, които се осъществяват са развити от техни идеи.

 

Деян олицетворява ценностите на читалището, като освен чрез дейностите в ТРАП, той дава шанс на младите да се развиват и като част от управата на читалището, защото знае, че те също има с какво да допринесат.


НЧ “Тротоара” можете да подкрепите като отидете на
trotoara.com и да станете член, както и да ги подкрепите с дарения.

Ако искате да ни подкрепите, може да споделите подкаста с приятел или да ни оставите ревю в тук!

Запиши се за нашия месечен бюлетин!

 

team@svetofar.bg

 

 

 

Деян Пламенов Янков Profile Photo

Деян Пламенов Янков

Председател

Деян Янков е основател на фондация „Тротоара“ и председател на продължилото нейната дейност Народно читалище "Тротоара 2020" – проект посветен на младите хора в България. Заел се е с нелеката задача да създаде среда, където те да се занимават с това, което обичат, да общуват и да откриват себе си! Как се създава едно читалище в 21 век – гледайте епизода, за да научите!