June 7, 2022

ЕП065 - За Cyrcl с Енрико Маринов

ЕП065 - За Cyrcl с Енрико Маринов
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge
Overcast podcast player badge
Castro podcast player badge
PocketCasts podcast player badge
RSS Feed podcast player badge

За всеки от нас придвижването от точка А до точка Б е жизненоважно. Вариантите са много, но се ограничават до задвижвани от мотор. За да предоставят алтернатива Енрико, Асен и Симона запретват ръкави и създават Cyrcl - колела под наем.

 

На гости днес ни е Енрико, CEO и съосновател на компанията. Имаме удоволствието да си поговорим за нуждите на една такава компания, личната история зад Cyrcl, развитието на градската среда и бъдещите им планове.

 

Cyrcl може да изтеглите през:

Google Play Store -https://bit.ly/3mmIWEU

App Store -https://apple.co/3xmsECg

 

За да следите за разширяването на потребителската зона, както и промоционални оферти, можете да последвате Cyrcl в Инстаграм на @cyrcl.world

 

Повече за нас можете да чуете и прочетете на svetofar.bg, както и във всички социални мрежи @svetofar.bg 

 

До следващия епизод!

Ако искате да ни подкрепите, може да споделите подкаста с приятел или да ни оставите ревю в тук!

Запиши се за нашия месечен бюлетин!

 

team@svetofar.bg

 

 

 

Enriko MarinovProfile Photo

Enriko Marinov

CEO

Енрико има дълбок интерес към прилагането на иновации и наука за постигането на по-висок стандарт на живот в хармония с природата. Живее и следва в Bocconi University в Италия и Rotterdam School of Management в Холандия. След като завършва магистърската си програма "Мениджмънт на иновации", започва работа в HP (Hewlett-Packard) като работи в сферата на бизнес анализите и стратегическото планиране. През 2021 се завръща в България, за да стартира услугата за споделени велосипеди Cyrcl заедно с Асен и Симона. Смята, че микромобилността е един от основните стълбове на градовете на бъдещето.