June 7, 2022

ЕП065 - За Cyrcl с Енрико Маринов

ЕП065 - За Cyrcl с Енрико Маринов

За всеки от нас придвижването от точка А до точка Б е жизненоважно. Вариантите са много, но се ограничават до задвижвани от мотор. За да предоставят алтернатива Енрико, Асен и Симона запретват ръкави и създават Cyrcl - колела под наем.

 

На гости днес ни е Енрико, CEO и съосновател на компанията. Имаме удоволствието да си поговорим за нуждите на една такава компания, личната история зад Cyrcl, развитието на градската среда и бъдещите им планове.

 

Cyrcl може да изтеглите през:

Google Play Store - https://bit.ly/3mmIWEU

App Store - https://apple.co/3xmsECg

 

За да следите за разширяването на потребителската зона, както и промоционални оферти, можете да последвате Cyrcl в Инстаграм на @cyrcl.world

 

Повече за нас можете да чуете и прочетете на svetofar.bg, както и във всички социални мрежи @svetofar.bg 

 

До следващия епизод!

Ако искате да ни подкрепите, може да споделите подкаста с приятел или да ни оставите ревю в тук!

Запиши се за нашия месечен бюлетин!

 

team@svetofar.bg

 

 

 

Enriko Marinov Profile Photo

Enriko Marinov

CEO

Енрико има дълбок интерес към прилагането на иновации и наука за постигането на по-висок стандарт на живот в хармония с природата. Живее и следва в Bocconi University в Италия и Rotterdam School of Management в Холандия. След като завършва магистърската си програма "Мениджмънт на иновации", започва работа в HP (Hewlett-Packard) като работи в сферата на бизнес анализите и стратегическото планиране. През 2021 се завръща в България, за да стартира услугата за споделени велосипеди Cyrcl заедно с Асен и Симона. Смята, че микромобилността е един от основните стълбове на градовете на бъдещето.