July 5, 2022

ЕП067 — Кога един риск е (не)обоснован? със Стойне Василев

ЕП067 — Кога един риск е (не)обоснован? със Стойне Василев

Стойне Василев е финансов консултант, инвеститор и основател на SmartMoney.bg.

С него си говорим за рисковият профил на младите хора, управление на личните финанси, както и за това кога да инвестираме.

Епизодът протича под формата на разговор, където Денис и Стойне изразяват различни гледни точки по един и същи въпрос — хубаво ли е младите да поемат рискове и до каква степен?

Повече за работата на Стойне може да разберете тук: https://smartmoney.bg/

От сайта можете да намерите и полезни ресурси за всичко свързано с инвестиране и лични финанси.

Ако искате по-добре да управлявате парите си, препоръчваме книгата на Стойне Василев “Умни пари”.

Повече за нас можете да чуете и прочетете на svetofar.bg, както и във всички социални мрежи @svetofar.bg До следващия епизод!Ако искате да ни подкрепите, може да споделите подкаста с приятел или да ни оставите ревю в тук!

Запиши се за нашия месечен бюлетин!

 

team@svetofar.bg

 

 

 

Стойне ВасилевProfile Photo

Стойне Василев

Основател на SmartMoney.bg

Стойне Василев е независим личен финансов консултант, инвеститор и създател на един от най-популярните сайтове за лични финанси ЅmаrtМоney.bg , както и председател на Управителния съвет на Българската асоциация на личните финансови консултанти.

Стойне е автор на най-продаваната българска нехудожествена книга за последните години „Умни пари“, като има над 18-годишен професионален опит в български и международни финансови компании. Той е съосновател на InvestPRO – цялостна онлайн програма за управление на пари и инвестиране.