За нас

Идеята, двамата да стигнем до създаването на подкаст, тръгна от една не толкова случайна среща на един от нас дваматa, която провокира в нас надежда и ни амбицира да търсим повече такива срещи. Така през есента на 2019 година, когато успяхме от първо лице да видим примера, че има много млади хора, които тихомълком развиват своите идеи в търсене на развитие, решихме да създадем платформа, чрез която да се срещаме с други такива хора и да разберем каква е тяхната мотивация, техните цели и какви са уроците, които са научили по пътя.

Правим това с цел да отворим повече темата за такива неща, защото често оставаме прекалено замаяни от милионите неща, които се случват всеки ден, че рядко говорим с приятели за това какво и как искаме да постигнем. А това според нас е наистина важно, защото както се казва в една африканска поговорка:

“Ако искаш да стигнеш бързо - върви сам, ако искаш да стигнеш далече - вървете заедно"

Алекс е роден в гр. София, завършва Втора английска езикова гимназия “Томас Джеферсън” в София, а след 12тиклас по стечение на обстоятелствата се озовава в Брюксел, където записва икономика. Интересува се силно от маркетинг и успоредно с университета помага за изграждането и поддържането на социални канали на чуждестранен подкаст. След като се връща обратно в България, се захваща с няколко бизнес идеи сред които и маркетинг агенция за малък и среден бизнес за кратко.

Денис е роден в гр. София, завършва Втора английска езикова гимназия “Томас Джеферсън” в София и веднага заминава за Дания. Там наскоро завършва бакалавър “Бизнес администрация” в CBS, където и продължава с магистър “Финанси и стратегия”, заради своите интереси в сферата на финансите и инвестициите. Извън университета и работа, Денис се интересува от фотография и от предоволен брой спортове, от които лесно би изпуснал някой.