Отзиви от слушатели

Остави отзив

Вдъхновяващи разговори

Като човек, който учи и живее в чужбина, се радвам да видя инициативността на българи, както и да получа вдъхновение от разговорите!


I love this podcast

I think it's relevant and could be very useful for young people at the beginning of their career. Aleks and Denis are amazing hosts and share great topics and ideas! Thank you, guys! :)


Препоръчвам с две ръце 🙌🏻

Препоръчвам този подкаст с две ръце, тъй като засяга много интересни и важни теми, и със сигурност всеки би успял да намери нещо, което да му е от полза. Момчетата определено направиха огромна крачка към по-добро с втория си сезон, за това с огромно нетърпение очаквам трети. Надявам се всеки да успее да оцени техния труд и да усети желанието им да помогнат, и да дадат храна за размисъл на всеки един от нас!


Супер нужен подкаст на младото поколение

Невероятен подкаст и супер нужен на младото поколение в България. Повече такива канали са нужни, за да отварят важни и значими теми за младежкото развитие. 5/5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


✌🏼

Couldn’t recommend this podcast more! Enthusiasts by heart, open-minded and ready to empower the youth amongst us, the boys and their podcast guests are well worth a listen 🙌🏼